BannerFans.com

miercuri, 3 ianuarie 2024

 

Planul Kalergi este acum în plină desfășurare


Soros: „Sper să trăiesc până în ziua în care se va naște ultimul copil alb.”

Viktor Orban despre George Soros: „El ar fi unul din liderii „puterii mondiale din culise”. Finanţează o reţea la nivel global alcătuită din oameni care se ajută între ei. Aceştia spun despre ei că ar fi jurnalişti, activişti ai societăţii civile sau militanţi pentru drepturi civice dar de fapt sunt agenţii lui Soros. Între marionetele sale se numără şi politicieni importanţi şi influenţi. Scopul său este să priveze popoare întregi de identitatea lor culturală şi naţională, să înrobească ţări întregi pe care să le silească să plătească dobânzi perpetue. Prin speculaţiile sale a nenorocit deja milioane de oameni. Acum el planifică schimbarea populaţiei din Europa, indigenii creştini urmând a fi înlocuiţi cu imigranţi musulmani. Cine se opune acestor planuri devine victima unor campanii internaţionale de discreditare şi compromitere.

Cu toate că plandemia pare nesfârșită, Uniunea Europeană a primit din nou ordinul ocultei de a redeschide porțile emigranților africani și islamici. După viteza cu care se desfășoară planul Kalergi, n-ar fi deloc surprinzător ca „filantropul” Soros să-și vadă visul împlinit.

Celălalt „filantrop” – Bill Gates – se ocupă temeinic de exterminarea speciei umane prin impunerea vaccinării obligatorii a 7.5 miliarde terrani (cobai!!!). Medicii și personalul medical din întreaga lume i-au sărit în ajutor: 99% din persoanele internate în spitale și cămine de bătrâni mor în condiții suspecte!!!

OMS a contribuit la genocid prin impunerea protocoalelor criminale și interzicerea autopsiilor. Aproape toți decedații au murit de covid19. Altă cauză a morții nu mai există. Pentru un cetățean declarat pozitiv statul încasează 10.000 euro; pentru unul mort de covid statul bagă în teșcherea 30.000 euro. Banii se împart ca la pomană. Toți au sânge pe mâini și morți pe infima lor conștiință.

Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial are ca obiectiv distrugerea totală a firmelor mici și mijlocii în scopul supra-îmbogățirii anumitor corporații bine alese.

Guvernele și președinții statelor lumii pun vârtos umărul la prăbușirea sistemului politico-social mondial. Sforile păpușarilor se văd acum foarte clar, nemaiexistând vreun dubiu.

Plandemia a „separat apele” și astfel am aflat că doar Tanzania, Belarus și încă vreo 2 țărișoare n-au îngenuncheat în fața ocultei, restul… Marele obedient surpriză este Rusia. Ursul a început să joace după muzica altora. Cine ar fi crezut?

George Soros: „Eu sunt un Dumnezeu, am creat totul, controlez America (…)

George Soros: „Este un fel de boală atunci când te consideri un fel de Dumnezeu, Creatorul a tot, dar mă simt confortabil acum, de când am început să o simt.

George Soros: „Pe lângă fanteziile mele despre a fi Dumnezeu am și viziuni foarte puternice ca devin nebun”.

În cartea sa „Soros despre Soros” spune: „Nu accept regulile impuse de alții…. Și în perioadele de schimbare a regimurilor, regulile normale nu se aplică. “

Soros pentru New York Times în 1994: „Sunt ceva nefiresc. Mă simt foarte confortabil cu persoana mea publică, deoarece este una pe care am creat-o pentru mine. Reprezintă ceea ce îmi place să fiu, diferit față de ceea ce sunt cu adevărat. Știți, în sinea mea, nu sunt un filantrop altruist. Sunt foarte egocentric. ”

Ce urmează? Orice. Pot fi și surprize.

💀IohannisKalergi de România 💀

❗Pe 4 martie 2020, Klaus Iohannis – președintele României – a primit Premiul European „Coudenhove-Kalergipentru anul 2020. Premiul a fost acordat de Prințul Nikolaus von Liechtenstein, Președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi.

💀❗💀 …pentru toate există o explicație! 😉 💀💰🏴🎚🚑💉💊

 Preluare: https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2021/03/09/planul-kalergi-este-acum-in-plina-desfasurare/ 

Niciun comentariu:

  Planul Kalergi este acum în plină desfășurare Soros: „ Sper să trăiesc până în ziua în care se va naște ultimul copil alb.” ...