BannerFans.com

duminică, 23 octombrie 2011

Cum să ne opunem Recensământului din octombrie 2011?

Cum să ne opunem Recensământului din octombrie 2011?

Evitaţi şi opuneţi-vă recensământului din octombrie 2011. Este un recensământ cu caracter abuziv şi întrebări ce ţin de chestiuni intime ale oamenilor. Să nu lăsăm statul să obţină aceste informaţii pe care apoi le va folosi împotriva noastră.
Acest recensământ nu este făcut de stat de dragul recensământului, ci la cererea unor puteri externe, pentru a înţelege cum să folosească populaţia României în contextul schimbărilor ce vor urma la nivel internaţional.
Un stat trădător trebuie sabotat, nu ajutat cu sinceritate.

CUM EVITĂM RECENSĂMÂNTUL 2011?
Cea mai simplă metodă, nu deschidem uşa. Mulţi pot chiar să nu fie acasă, şi nu poate comenta nici măcar statul de ce nu eşti acasă. Acest lucru îl confirmă chiar Vladimir Alexandrescu, directorul de comunicare al Institutului Naţional de Statistică (INS):
http://www.evz.ro/detalii/stiri/zece-intrebari-si-raspunsuri-cheie-despre-recensamant-950468.html

CUM NE OPUNEM RECENSĂMÂNTULUI 2011?
În cazul în care am deschis uşa din greseală, putem vărsa o minciună standard, pregătită din timp, lăsând ideea că vom fi acasă la o dată ulterioară. Nu semnaţi nimic, cum că vă angajaţi să fiţi acasă la data respectivă. Din momentul în care deschideţi usa situaţia se complică puţin, dar incă vă puteţi opune.
Exemple:
- chiar acum plecam să o duc pe mama la gară, îmi pare rău dar nu pot rămâne că pierde trenul;
- nu mă simt bine, am mâncat ceva stricat de la Mac şi toată ziua am stat pe WC, îmi pare rău dar chiar acum simt nevoia să mă duc din nou la toaletă, ma scuzaţi.

Dacă vă vine recenzorul în curte sau la uşă, puteţi să îi spuneţi că aţi fost deja recenzat în altă localitate. Localitatea unde lucraţi sau localitatea unde stau parinţii. Ideea e sa spuneţi altă localitate. Cea mai bună formulă e cu localitatea în care lucraţi, că e imposibil de verificat pe loc că aţi fost recenzat deja şi că lucraţi în altă localitate. Şi dacă recenzorul insistă cumva, puteţi să vă apăraţi spunând că vă e frică să fiţi recenzat de 2 ori, că puteţi lua amendă. E ca şi cum aţi vota de 2 ori.
În acest caz recenzorul vă lasă în pace, că nu are ce face şi pleacă.
Această soluţie ne-o sugerează clar şi dl. Robert Veress în articolul dânsului din Jurnalul Naţional:
Cum am fost recenzat, cum i-am băgat în ceaţă şi cum puteam scăpa de interogatoriu

POATE RECENZORUL SA DEA AMENDĂ?
NU! Amenda o poate aplica doar un organ de control, care se şi poate refuza de altfel. Puteţi refuza să semnaţi şi nu are nimeni ce să vă facă. Insă recenzorul nu poate să dea o amendă. Dacă recenzorul spune că l-aţi refuzat şi dvs. spuneţi că nici măcăr nu a bătut la uşa dvs. e 1 la 1 in declaraţii şi nu se poate verifica, dacă nu sunt martori care să declare. Plus că niciun recenzor nu îşi va dori situaţii conflictuale.

REŢINEŢI
Statul doreşte aceste informaţii probabil ca să încarce cu alte biruri o populaţie deja sărăcită şi poate pune nişte taxe ilegale şi celor care lucrează în străinătate.
Nu e prima oară cand statul trădător pune taxe ilegale de genul, prima inmatriculare, asigurarea obligatorie a locuinţelor, pensia obligatorie.

1. Acest recensământ este abuziv prin natura întrebărilor prea intime.
La această acuzaţie statul bălmăjeşte că aceleaşi întrebări au fost puse şi în Germania, dar nu spune că acolo statul a fost dat în judecată. La fel s-a întamplat şi în Anglia. Şi în alte ţări europene. Sunt nemtii, englezii, francezii, spaniolii, italienii şi alţi europeni proşti? De ce am fi noi? Un recensământ urmăreşte dinamica populaţiei, nicidecum datele confidenţiale.

2. Statul minte cu neruşinare spunând că datele sunt confidenţiale.
Din moment ce recenzorul va avea acces la ele, cum pot fi confidenţiale? Când te duci şi semnezi un contract bancar sau de telefonie mobilă, există un paragraf care tratează confidenţialitatea datelor. Statul sau recenzorul nu semnează nicăieri că acele date sunt confidenţiale. Doar te asigură.
De ce face asta?
Pentru că statul minte cu neruşinare. Datele din recensământ pleacă la Eurostat şi acolo vor avea acces la ele, alte puteri străine de statul român, inclusiv companii străine.

3. Dacă nu deschideţi uşa NU primiţi amendă.
Nu puteţi primi amendă dacă nu deschideţi uşa. Nu ştie nimeni dacă sunteţi în localitate sau în afara ţării. Acest lucru îl confirmă chiar Vladimir Alexandrescu, directorul de comunicare al Institutului Naţional de Statistică (INS):
http://www.evz.ro/detalii/stiri/zece-intrebari-si-raspunsuri-cheie-despre-recensamant-950468.html

Să nu uităm că un stat care se împrumută pe spatele nostru, care vrea să dea aurul ţării, care a dat deja din bogăţiile naturale ale poporului cum ar fi petrolul şi gazele, care vrea să ne otrăvească cu vaccinuri şi care ne obligă sub ameninţare să îi furnizăm informaţii intime fără să ne întrebe dacă suntem de acord cu aşa ceva, acel stat nu mai este democratic. Avem de-a face cu abuzuri specifice începuturilor unui stat dictatorial.

A te împotrivi unui abuz este democratic. Noi românii, care am avut experienţa comunismului, nu ne permitem luxul de a nu ne împotrivi abuzurilor.

Recenzorii versus Constitutia Romaniei

Ce spune Constitutia Romaniei:

ARTICOLUL 26

(1) Autoritatile publice respecta si ocrotesc viata intima, familiala si privata.

ARTICOLUL 27


(1) Domiciliul si resedinta sunt inviolabile. Nimeni nu poate patrunde sau ramane in domiciliul ori in resedinta unei persoane fara invoirea acesteia.

(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru urmatoarele situatii:
a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotarari judecatoresti;
b) inlaturarea unei primejdii privind viata, integritatea fizica sau bunurile unei persoane;
c) apararea securitatii nationale sau a ordinii publice;
d) prevenirea raspandirii unei epidemii.

Concluzia o trageti dvs.!

Recensamantul din 2011 este abuziv

Sa luam spre exemplu acest formular:
M – Persoane plecate in strainatate http://www.recensamantromania.ro/wp-content/uploads/2011/06/M-a5.pdf

Dupa cum vedeti se cer date despre o persoana. Data fiind natura intrebarilor e clar ca sunt adresate, unei rude de gradul I. Doar o astfel de ruda cunoaste daca persoana in cauza trimite bani familiei si cat de des.

De cand statul are dreptul sa ceara detalii intime din viata unei familii? Sunteti de acord sa va vindeti o ruda apropiata statului, cu informatii de genul in ce tara lucreaza, de cand si cat de des trimite bani acasa?

Probabil ca aceste informatii vor fi folosite pentru noi taxe si impozite, dar caracterul murdar al statului hot ne este cunoscut deja. Insa aici e vorba si de un aspect moral. Daca vrei sa afli ceva despre o persoana anume, du-te si afla direct de la ea, nu ma pune s-o torn eu.

Amenintarea cu amenda este neconstitutionala

Amenintarea cu amenda vine din HG 1502/2009, mai precis din articolul 21 pe care il puteti citi aici: http://www.dreptonline.ro

Insa rudele de grad apropiat sunt exonerate de contraventii si culpe penale, daca nu dau informatii despre o ruda apropiata.
EXEMPLU
Sa spunem ca sunteti in neplacuta situatie de a afla ca fiul/fiica/tata/mama/sora/fratele a comis o infractiune. Se poate intampla oricui, mai ales din culpa, fara dorinta de a comite aceasta infractiune.
Dvs. ca ruda de gradul I nu puteti fi acuzata de tainuire, daca nu dati informatii organelor de ancheta. De aceea exista organe de ancheta, ca sa afle ele adevarul.

De multe ori, organele de ancheta se folosesc de nestiinta oamenilor si ii ameninta ca ii acuza de tainuire.
Nu va lasati intimidati! Nu ii vindeti pe cei dragi care pleaca la munca de raul care e aici, pentru ca asa va cere statul.

Nu puteti fi amendati daca refuzati sa dati informatii despre rudele voastre dragi!


Sunt câteva idei care se repetă mereu în rândul celor care susţin acest recensământ.
Vom demonta pe rând aceste idei ca să nu mai fie puse în discuţie pe viitor.

Minciuna 1: Recensământul e ceva normal şi nu trebuie să ne sperie.
Tocmai că acest recensământ nu este unul normal prin natura întrebărilor prea intime. Recensământul are scopul de a afla dinamica populaţiei şi nu aspecte legate de viaţa privată a individului.
Trebuie spus că acum, faţă de trecut, statul deţine forme informatice (hardware şi software) superioare de gestionare a informaţiei. Pe scurt, statul vrea să îşi creeze propriul Facebook cu toată populaţia României. Cel puţin pe Facebook spui ce vrei tu despre tine, la recensământ spui ce vrea să afle statul. Informaţii smulse sub ameninţarea amenzii.

Minciuna 2: Confidenţialitatea este calitatea de bază a Recensământului 2011.
NU EXISTĂ CONFIDENŢIALITATE!
Dacă ar exista, atunci de ce statul nu oferă un contract de confidenţialitate? Pentru că nu poate. Statul va trimite datele obţinute la Eurostat iar acolo, la datele dvs., vor avea acces puteri straine şi companii straine.
Englezii au făcut mare scandal pe tema asta. Nemţii au dat statul în judecată.

Minciuna 3: Statul va vrea binele si pentru asta are nevoie de datele dvs.
Statul nu se prea omoară cu datele obţinute din recensământ ca să aplice politici sociale. Există declaraţiile unor oficiali ai statului român că politicile sociale nu sunt aplicate după datele din recensământ, ci după alte criterii politice.
În urma obţinerii unor date, de obicei statul vine cu noi taxe şi impozite. Când au văzut că românii îşi aduceau maşini de afară, au pus taxa de primă înmatriculare, deşi nu le pasă de mediu (Roşia Montana şi jaful din pădurile României). Această taxă este ilegală. Dar pentru binele dvs. ce nu face statul.

Minciuna 4: Statul cheltuie bani şi e păcat de ei să nu participăm la recensământ.
La recomandarea puterilor străine statul a cheltuit bani şi pentru vaccinuri. Vaccinurile nocive care au lăsat copii paralizaţi. Deşi sunt foarte multe cazuri la noi în ţară, nu apare nimic la ştiri. Copii paralizaţi, manipularea Tecuceanu şi nu în ultimul rând, cazul Finlanda. Un caz de răsunet mondial în care finlandezii au spus că vaccinul pentru gripa porcină este nociv.
La noi nicio vorbă. Presa este interesată de vulgar şi din când în când prezintă că statul ne vrea binele şi să răspundem la toate întrebările recensământului lor. Altfel amendă!

Minciuna 5: Nu trebuie să răspundeţi la toate întrebările din chestionar.
Să fie clar, dacă la unele întrebări răspundeţi şi la altele nu răspundeţi, atunci riscaţi amenda, căci e refuz de cooperare cu recenzorul. Decât să nu răspundeţi la unele întrebări pe un chestionar semnat de dvs., mai bine îi luaţi recenzorului chestionarul din mână şi îl rupeţi, apoi îl daţi afară pe uşă.

Minciuna 6: Dacă nu deschideţi uşa primiţi amendă.
FALS! Proprietatea este inviolabilă şi este dreptul dvs. dacă deschideţi sau nu, uşa.

Minciuna 7: Dacă nu sunteţi în localitate trebuie să vă prezentaţi la Comisia de recenzori altfel primiţi amenda.
Rezultatele recensământului vor fi complete în 2014. Abia atunci se poate discuta acest lucru. Şi ca să poate fi pus în discuţie, trebuie să vă aducă în faţă o persoană care a declarat că nu sunteţi în localitate. Până în 2014 se vor schimba foarte multe, inclusiv preşedintele. Dar cei cu apucături de informatori să aibă grijă, că tot ce e semnat se află. Ca şi acum de altfel. Cine ar fi ştiut ca Voiculescu e fost informator, dacă nu era o semnatură?

Există mereu vecini binevoitori care sunt gata sa dea mai multe informaţii decât este necesar.
Aceştia sunt turnătorii de serviciu, cărora le face plăcere bârfa şi turnătoria.

Acest articol le este destinat lor! Citiţi cu mare atenţie!

Dacă daţi detalii despre un vecin să ştiţi că nu o faceţi sub protecţia anonimatului. VEŢI SEMNA!
Datele obţinute în urma recensământului vor fi făcute publice şi o persoană care nu a participat la recensământ din varii motive, poate cere să afle cine a dat detalii şi ce detalii a dat. Statul nu va ascunde acest lucru.

Deci cui îi place bârfa să se aştepte să fie dat în gât de stat.


Argumentatia refuzului recensamantului prin faptul ca ne vom pastra ”anonimatul”, este o ILUZIE !!!!!

Serviciile” dispun de mijloacele de monitorizare a fiecare persoane…finante, date personale etc!!!
Ca argument pt aceasta afirmatie enunt intrebarile
- Cine are acces la Evidenta populatiei?
- Cine are acces la conturile bancare?
- Cine monitorizeaza traficul de internet si telefonic ?
- Cine are acces la Agentia Finantelor Publice ?
- Cine are acces la baza de date a CN Asisgurarilor Sociale ?
Raspunsul la toate aceste intrebari sunt ”serviciie” …care pe baza acestor informatii ORICAND pot crea asa zisele CIP-uri !!

Niciun comentariu:

  Planul Kalergi este acum în plină desfășurare Soros: „ Sper să trăiesc până în ziua în care se va naște ultimul copil alb.” ...